VJENČANJE IZ BAJKE

Mostarka Nataša Borozan: Treći put rekla "da" istom čovjeku

Mladenci nisu “prstom maknuli” kada je riječ o organizaciji svadbe

Nataša Borozan i Alesandro Gesuta: Ljubav koja traje godinama. Instagram

Piše: N. Aj.

16.8.2022

Nataša Borozan, bh. manekenka s italijanskom adresom, treći put rekla je “da” svom suprugu, čuvenom frizeru Alesandru Gesuti (Alessandro Gesuita).

Nakon ceremonije u jeku pandemije koronavirusa u Milanu, gdje su vjenčanju prisustvovali samo kumovi, ovaj uspješni par nedavno je organizirao pravo gala vjenčanje na plaži na jugu Italije, odakle je inače Alesandro. No, proteklog vikenda Nataša i Alesandro su treći put stali pred matičara, i to u Novom Sadu.

Kako je otkrila na Instagramu, oni nisu “prstom maknuli” kada je riječ o organizaciji svadbe, sve je uradila Natašina sestra Saška Borozan.


Vjenčanje u Novom Sadu. Instagram

- I ovo je bilo naše najluđe vjenčanje, treće po redu. Hvala seki Saški beskrajno na najboljem poklonu ikad, što si sve tako savršeno organizovala, što nijedan “wedding planner” ne bi mogao. Mi nismo ništa uradili, ona je sama učinila da se magija ponovi, za šta nemam dovoljno riječi. Volimo te - napisala je Borozan uz galeriju fotografija s bajkovitog vjenčanja.

Zanosna manekenka je, inače, rođena Mostarka, a napravila je veliki uspjeh na modnoj sceni Italije i šire. S Alesandrom je već godinama u vezi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.