KAD LJUBAV NESTANE

Razvodi poznatih koji su potresli region: Od Al'Dina do Harisa Džinovića

Raspadi brakova Meline i Harisa Džinovića te Dragane Mirković i Tonija Bijelića top-tema su u javnosti

Melina i Haris Džinović. Facebook

15.4.2024

Javnost u cijelom regionu već sedmicama „guta“ sve što se dešava u vezi s razvodima Meline i Harisa Džinovića te Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Učesnici ovih brakorazvodnih sapunica trude se javnosti ponuditi što više pikanterija i prljavog veša, pa, iako na društvenim mrežama ima pritužbi da je javnost prezasićena svim tim detaljima, interes, ipak, ne jenjava.

Sada im se pridružio i Dženan Lončarević

Ko je varao

No, ovi razvodi nisu jedini koji su privukli toliko pažnje.

Mnogi se još sjećaju slučaja pjevača Aldina Kurića, poznatijeg kao Al'Dino, i novinarke Arduane Pribinje. Prije trinaest godina to je bila top-tema. On je tada tvrdio da ga je ona prevarila, a Arduana je sve negirala.

Odavno su se smirile strasti, a sada oboje uživaju u novim brakovima.

Pjevač je za „Avaz“ svojevremeno kazao kako su njih dvoje sada u dobrim odnosima.

Severina je bila u braku s bivšim fudbalerom Igorom Kojićem, a sporazumno ih je razveo sud u Zagrebu. Ipak, mnogo više prašine u javnosti podigao je raspad veze s partnerom Milanom Popovićem, s kojim je dobila sina Aleksandra. Dijete ima 12 godina, a njih dvoje se još susreću na sudovima.

Sudski epilog

Pjevačica Nataša Bekvalac bila je svojevremeno u braku s bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem te je i njihov razvod imao svoj epilog u medijima. No, to nije ništa u poređenju s onim što je doživjela s trećim suprugom Lukom Lazukićem. Ona ga je optužila za nasilje u porodici, a stigla je i do bolnice.


Toni Bijelić i Dragana Mirković. Instagram

Lazukić se pravdao da je bio „isprovociran“ Natašinim pitanjima te je, nakon noćnog izlaska, digao ruku na nju, bez obzira na to što je samo mjesec prije toga rodila njihovu kćerkicu.

Koga je Lara izabrala

Kao bomba, Srbijom je svojevremeno odjeknula vijest da se nakon 42 godine razvode Danica i Lazar Ristovski.

Glumac je tada rekao da niko treći nije kriv, a on danas uživa u ljubavi s 39 godina mlađom kolegicom Anicom Lazić.

Hrvatska i region ostali su u šoku kada se pročulo da se razvodi omiljena glumica iz „Larinog izbora“ Doris Pinčić od pjevača Borisa Rogoznice. Šuškalo se o njegovoj preljubi, ali to sve više nije važno, jer Doris uživa u novom braku, a nedavno je treći put postala majka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.