HOLIVUDSKA GLUMICA

Salma Hajek objavila nikad viđene fotografije s vjenčanja

Ona nije znala da će se vjenčati sve dok je Pino na "prevaru" za Dan zaljubljenih nije doveo do općine gdje ih je čekala i njegova i njena porodica

Instagram

Avaz.ba

28.4.2024

Slavna glumica Salma Hajek i milijarder Fransoa-Anri Pino zajedno su već 18 godina, a prvi put su se zavjetovali na vječnu ljubav još davne 2009. Međutim, sve do danas, niko nije znao kako je čuvena ljepotica izgledala na sopstvenom vjenčanju.

Ona je sada prvi put podijelila fotografije na kojima je u vjenčanici obrativši se svom suprugu, ali i pratiocima.

- Ne postoje riječi kojima bi se objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada to ne uzimajte zdravo za gotovo Za sve vas koji niste, nikada ne odustajte. #tbt do jednog od najboljih dana u mom životu - napisala je ona ispod fotografija.

Glumica je inače praktično dovedena pred svršen čin. Ona nije znala da će se vjenčati sve dok je Pino na "prevaru" za Dan zaljubljenih nije doveo do općine gdje ih je čekala i njegova i njena porodica, kao i vjenčanice.

Njihova kćerka Valentina već se rodila, a Hajek je često prije toga govorila da ne vjeruje u brak, te da joj vjenčanje nije padalo na pamet. Ipak, već u aprilu iste godine, organizovali su veliku proslavu u Veneciji.

Inače, Hajek je kasnije u emisiji "The Kelly Clarkson Show" otkrila da se s milijarderom vjenčala čak četiri puta.

- I nikada se nismo razveli - našalila se i objasnila da su je, nakon što je prevazišla prvobitni strah, nove ideje za vjenčanje nastavile da inspirišu.

- Poslije sam bila kao "OK, nekako mi se sviđa što sam sada udata. Želim da se zabavljam!" - rekla je. Međutim, nakon prve zabave, Hajek je rekla da su ona i Pino bili domaćini treće proslave jer joj se nije dopala torta na drugoj. Po četvrti put, njihova porodica je iznenadila par povratkom na mjesto treće ceremonije kako bi mogli da se vjenčaju sa svim svojim najmilijima koji ih okružuju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.