"VITALAN, TEK RAZVEDEN"

U Banjoj Luci osvanuo urnebesan oglas: Haris Džinović traži ženu, možda mu se posreći

Kriv sam jedino što sam dav’o, kriv što sam puštao da se putuje i hoda, da se spava po skupim hotelima, stoji u oglasu okačenom na banderi

Oglas izazvao je brojne reakcije među stanovnicima Banje Luke. ALOONLINE.BA

E. Ag.

15.4.2024

Razvod Meline i Harisa Džinovića uzburkao je javnost, svi su sebi dali za pravo da komentiraju i daju svoj sud. Ali su Banjalučani otišli korak dalje... Naime, na jednoj banderi pojavio se oglas u kojem, navodno, Haris Džinović, nakon skorašnjeg razvoda, traži bračnu saputnicu.

Oglas je izazvao pravu pometnju u javnosti, a zabilježio ga je reporter ALOonline.

Evo šta stoji u oglasu:

Pjevač, 72 godine, vitalan, svježe razveden.

Nedavno sam se razveo nakon 22 godine braka. Ostavila me, a ja nizašta nisam kriv… Kriv sam jedino što sam dav’o, kriv što sam puštao da se putuje i hoda, da se spava po skupim hotelima, da se kupuju najskuplje stvari, da se kupuju najskuplji automobili koje sam ja zaradio. Kakva je ona žena… za šta me optužuje, optužuje me za pr*enje i teško mi je vjerovati da je to razlog za razvod braka. Ne volim puno pričati o ovoj temi…

Neko se baš potrudio. ALOONLINE.BA

Kako je navedeno, Haris traži damu koja će biti njegova nova životna saputnica, a uvjeti koje bi potencijalna supruga trebalo da ispuni su sasvim skromni.

– Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lijepe i pametne žene, nema ih previše. Također, bitno je da ne voli pare! – stoji u ovom interesantnom oglasu.

Ovaj šaljivi oglas izazvao je brojne reakcije među stanovnicima Banje Luke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.