UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

Snima se film o Jeleni Karleuši: Pop diva otkrila ko bi se mogao naći u glavnoj ulozi

Spomenula i vrlo poznatog glumca

JK je saopćila da je u pregovorima oko snimanja filma o sebi. Instagram

E. Ag.

8.5.2024

Pjevačica Jelena Karleuša, koja je već neko vrijeme u centru priča zbog izjava koje daje na razne teme, otkrila je jednu ekskluzivu o sebi koja će oduševiti sve njene mnogobrojne fanove.

Nakon haosa koji je napravila u jednom tržnom centru, ali i lavine komentara koju je izazvala na mrežama zbog koncerta u Podgorici koji je otkazan, JK je saopćila da je u pregovorima oko snimanja filma o sebi. Ona je otkrila i ko će nju da glumi.

- Otkriću vam ekskluzivu. U pregovorima sam da samu sebe glumim u filmu. Vrlo aktivno pričam o tome, ja i jedan naš vrlo poznati glumac bismo dobili glavne uloge. Glumit ću samu sebe - poručila je Karleuša.

Jelena Karleuša - Avaz
Jelena Karleuša - Avaz
Jelena Karleuša - Avaz
Jelena Karleuša - Avaz
Jelena Karleuša - Avaz

Pjevačica je saopćila fanovima da je koncert u Podgorici, zakazan za 9. maj, otkazala zbog prijetnji. Ona je navela da se "politika umiješala u njen nastup", te da je bila primorana na taj korak, "usljed niza prijetnji koje je dobila zbog objave o odnosima regionalnih zemalja prema Srbiji". Dodala je i da je novac ne zanima, te da ne želi da pjeva tamo gdje vređaju njenu državu i narod, piše Mondo.rs.

Međutim, iz hotela tvrde da koncert nije otkazala pjevačica, već uprava hotela zbog "govora mržnje prema Crnoj Gori i našim građanima", nakon čega je nastavljeno "prepucavanje" na društvenim mrežama. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.