IMAO SREĆE

Lando Noris doživio povredu lica na zabavi u Amsterdamu

Na svu sreću, Lando Noris nije zadobio teške povrede pa njegovo učešće na sljedećoj utrci u Mijamiju nije dovedeno u pitanje.

Lando Noris. Platforma X

Di. R.

28.4.2024

Lando Noris (Lando Norris) je doživio povredu lica u Amsterdamu. Pretpostavlja se da je Norris posjekao lice na razbijenom staklu tokom zabave na brodu u Amsterdamu. 

Noris prošao sa lakšim povredama

Fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama pokazuju Norisa kako drži zavoj preko posjekotine na licu.

Lando je posjekao lice dok se zabavljao na brodu u Amsterdamu. Vjeruje se da je uživao u proslavi Dana kralja Nizozemske.

Na svu sreću, Lando Noris nije zadobio teške povrede pa  njegovo učešće na sljedećoj utrci u Mijamiju nije dovedeno u pitanje.

Povreda Landa Norisa. Platforma X

Britanac nikada bolji

Lando ima impresivan početak sezone u kojoj je sakupio 58 bodova, a to je 20 bodova više od timskog kolege iz McLarena, Oskara Pijastrija (Oscar Piastri) i trenutno zauzima peto mjesto na listi vozača.

Nakon što je osvojio prvo postolje za McLaren u Australiji prošlog mjeseca, Noris je pružio odličnu izvedbu na VN Kine zauzevši drugo mjesto.

Pet godina nakon što je stigao na stazu s McLarenom, Noris i dalje drži rekord za najviše osvarenih bodova u Formule 1 bez pobjede, osvojivši 691 bod od svog debija 2019. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.